Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının cenazesini görmek

Rüyada yakının cenazesini görmek

Rüyada yakının cenazesini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, söz sahibi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının cenazesini gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada yakının cenazesini görmek huzurunun bozulacağına, yanlış işler yapacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir yakının cenazesini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının cenazesini görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınının cenazesini görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada cenaze yemeği yapmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yahudi cenazesi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece cenaze görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işaret eder.

Rüyada cenaze evinde ağlamak isteklerine kavuşacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments