Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının cenazesini görmek

Rüyada bir yakınının cenazesini görmek

Rüyada bir yakınının cenazesini görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, ün ve itibar sahibi olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınının cenazesini gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Rüyada bir yakınının cenazesini görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının cenazesini görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yakının cenazesini görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada bir yakının cenazesini görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet eder.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze arkasından yürümek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin cenaze namazını kılmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, günah işlemeyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments