Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini can çekişirken gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zor günlerin biteceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada köpeğin can çekiştiğini görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının can çekiştiğini görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada can çekişen erkek görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada can çekişen at görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, malını ve canını emniyete alacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada birini can çekişirken görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada can çekişen kadın görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments