Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının ameliyat olduğunu görmek

Rüyada yakınının ameliyat olduğunu görmek

Rüyada yakınının ameliyat olduğunu görmek sorunlarının yakında biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, şansının açılacağına, çok sevileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada bir yakınının ameliyat olduğunu görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını ameliyat olmuş görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kısmetinin açılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yakınının ameliyat olacağını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, adını herkese duyuracağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada yakınının ameliyat olduğunu görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının ameliyat olduğunu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ameliyat olduğunu görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyattan çıkmak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments