Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerin ters gideceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi doğru ifade etmeniz, maddi anlaşmalar veya pazarlıklar konusunda olayları istikrarlı bir çizgiye oturtmanıza yardım edebilir.

Rüyada ayak ameliyatı görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ayağından ameliyat olmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kalp ameliyat olduğunu görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının ameliyat olduğunu görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada kalpten ameliyat olduğunu görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, solan yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments