Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli gibi öpüşmek

Rüyada deli gibi öpüşmek

Rüyada deli gibi öpüşmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işarettir.

Rüyada deli gibi öpüşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Rüyada deli gibi davranmak uğranılan zararın paylaşılacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına inanılır.

Rüyada deli gibi araba kullanmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevindirici haberler alınacağına, umutlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada deli gibi koşmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bütçesinin genişleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada deli gibi öpüşmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin duracağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deli gibi olmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli gibi ağlamak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kurtuluşu bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının delindiğini görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir deli tarafından kovalanmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments