Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının delindiğini görmek

Rüyada ayağının delindiğini görmek

Rüyada ayağının delindiğini görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağının delindiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada ayağının delindiğini görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deli gibi olmak daha iyi yerlere geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Rüyada deli inek görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalettir.

Rüyada deli birisiyle evlenmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini deli olarak görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada birini deli olarak görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü deli görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını deli görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments