Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan inmek

Rüyada ağaçtan inmek

Rüyada ağaçtan inmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, borca batacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan inmek gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Rüyada ağaca çıkıp inmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan inmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan aşağıya inmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan aşağı inmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç merdivenden inmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada çam ağacından inmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan inmek yeni iş kapılarının açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments