Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının kanser olduğunu görmek

Rüyada yakının kanser olduğunu görmek

Rüyada yakının kanser olduğunu görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kazancının katbekat artacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Rüyada yakının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada yakının kanser olduğunu görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada yakınınızın kanser olduğunu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir yakınını kanser görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek iş yaşantısında hırslanacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını kanser görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada babayı kanser görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments