Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze yemeği yapmak

Rüyada cenaze yemeği yapmak

Rüyada cenaze yemeği yapmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kazancının bereketleneceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Rüyada cenaze yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Rüyada cenaze evinde yemek yapmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada cenazede yemek yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada cenaze yemeği yapmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze evine yemek yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze işlemleri yapmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze yemeği dağıtmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada cenaze yemeği vermek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments