Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşına sarılmak

Rüyada yakın arkadaşına sarılmak

Rüyada yakın arkadaşına sarılmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada yakın arkadaşa sarılmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşına sarılmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla sarılmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşınla sarılmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yakınına sarılmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments