Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınına sarılmak

Rüyada bir yakınına sarılmak

Rüyada bir yakınına sarılmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, bir şeyden zarar görmeye, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada yakın arkadaşla sarılmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş yakınına sarılmak evini ve ailesini unutacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş bir yakına sarılmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulur.

Rüyada ölü bir yakınına sarılmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen yakınına sarılmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak hiç istemediği işlere gireceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşa sarılmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments