Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak güzelleşeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada en yakın arkadaşınla sarılmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşı dövmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının öldüğünü duymak her işinde iyilikle karşılaşacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşının görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek kısmetlerin azalacağına, geç de olsa huzura erileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının evlendiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments