Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın akrabayla kavga etmek

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, keyfin kaçacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat gerektirebilir.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yakın akraba görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabasının öldüğünü görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yakın akrabayla evlenmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada yakın bir akrabanın öldüğünü görmek yetki ve imza sahibi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments