Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın akrabayla evlenmek

Rüyada yakın akrabayla evlenmek

Rüyada yakın akrabayla evlenmek namının yürüyeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın akrabayla evlenmek gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada yakın akrabanın evlendiğini görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, dargınların barışacağına işaret eder.

Rüyada yakın akrabayla evlenmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada yakın akrabayla öpüşmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü duymak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına inanılır.

Rüyada yakın akrabasının öldüğünü görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın akrabayla tartışmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ayrılanların kavuşacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek işine dört elle sarılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments