Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın akraba görmek

Rüyada yakın akraba görmek

Rüyada yakın akraba görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Rüyada yakın akraba gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek günahların af olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada yakın akraba görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın akrabanı görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işarettir.

Rüyada yakın bir akrabanın öldüğünü görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş yakın akraba görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments