Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yakasına yapışmak

Rüyada birinin yakasına yapışmak

Rüyada birinin yakasına yapışmak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yakasına yapışmak gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Rüyada birinin yakasına yapışmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakasına yapışmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yakaya yapışmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kendine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobaya yapışmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişine sakız yapışmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulur.

Rüyada sülük yapışmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere yapışmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada suçlunun yakalandığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments