Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakasına yapışmak

Rüyada yakasına yapışmak

Rüyada yakasına yapışmak kazanılan paranın artacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakasına yapışmak gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Rüyada yakasına yapışmak her anlamda güçleneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada birinin yakasına yapışmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada yakaya yapışmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada dişine sakız yapışmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, stres içinde günler geçireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulur.

Rüyada sobaya yapışmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işarettir.

Rüyada sülük yapışmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yere yapışmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada silahla yakalanmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments