Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurlu havada koşmak

Rüyada yağmurlu havada koşmak

Rüyada yağmurlu havada koşmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yeni projelere atılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada koşmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Rüyada yağmurlu havada koşmak dertlerine çare bulacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye alamet eder.

Rüyada havada koşmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada yürümek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada namaz kılmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yağmurlu havada yolculuk yapmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada araba kullanmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı yağmurlu hava görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments