Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda koşmak

Rüyada yağmurda koşmak

Rüyada yağmurda koşmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda koşmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada koşmak evlenme yolunda adım atacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalettir.

Rüyada yağmurda yalın ayak koşmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur altında koşmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında koşmak yeteneklerini geliştirmeye, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, refah içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda koşmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments