Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda denize girmek

Rüyada yağmurda denize girmek

Rüyada yağmurda denize girmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda denize girmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada yağmur yağarken denize girmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada denize girmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Rüyada yağmurda denize girmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kişinin isteklerine nail olacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve deniz görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ve yağmur görmek işinde terfi edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazancın devamlı olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments