Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve yağmur görmek

Rüyada deniz ve yağmur görmek

Rüyada deniz ve yağmur görmek kötü noktalara geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada deniz ve yağmur gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Rüyada yağmurlu deniz görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz yağmur görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize yağmur yağması görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve deniz görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments