Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve rüzgar görmek

Rüyada yağmur ve rüzgar görmek

Rüyada yağmur ve rüzgar görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve rüzgar gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada yağmur ve rüzgar görmek beklentilerinin yerine geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarlı yağmur görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgar görmek yeni bir araba satın alınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tozlu rüzgar görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük rüzgar görmek çok rahat bir döneme gireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada rüzgarlı deniz görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada rüzgarla uçtuğunu görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments