Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük rüzgar görmek

Rüyada büyük rüzgar görmek

Rüyada büyük rüzgar görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük rüzgar gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Rüyada büyük rüzgar görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada rüzgarlı yağmur görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüzgarla uçtuğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada rüzgara görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgarda yürümek parasal krizler yaşanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada esen rüzgar görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgara kapılıp uçmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalettir.

Rüyada rüzgardan savrulmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments