Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini hortumla yıkamak

Rüyada evin içini hortumla yıkamak

Rüyada evin içini hortumla yıkamak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, desteksiz kalacağına, mal edineceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına alamet eder.

Rüyada evin içini hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Rüyada evini hortumla yıkamak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalettir.

Rüyada evin içini hortumla yıkamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hortumla evin içini yıkamak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla pencere yıkamak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada hortumla halı yıkamak kazancınızın artacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi hortumla yıkamak onu yalnız bırakmayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments