Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur toplamak

Rüyada yağmur toplamak

Rüyada yağmur toplamak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur toplamak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Rüyada yağmur toplamak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nisan yağmuru toplamak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda çamaşır toplamak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu toplamak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda para toplamak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, işlerinde başarılı olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken çamaşır toplamak işlerinin yaver gideceğine, hatalarından erken döneceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek kapanan kapıların açılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada mavi yağmur görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, zararların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments