Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı börek görmek

Rüyada yağlı börek görmek

Rüyada yağlı börek görmek maddi konuda zayıflayacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yüzünü güldüreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yağlı börek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada yağlı börek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Rüyada yağlı börek yemek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçta börek pişirmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada tatlı börek yemek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada börekte kıl görmek karşılığını bulacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada kıymalı börek görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada otlu börek görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments