Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının yandığını görmek

Rüyada bacaklarının yandığını görmek

Rüyada bacaklarının yandığını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının yandığını gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada birinin bacağının yandığını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarının yandığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işaret eder.

Rüyada bacağının yandığını görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın yandığını görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının arabasının yandığını görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpiğinin yandığını görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın yandığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments