Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağı dökmek

Rüyada yağı dökmek

Rüyada yağı dökmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hobilerine eğileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada yağı dökmek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yağı dökmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, aile hayatlarını bozulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Rüyada yağın döküldüğünü görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun yağı görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada domuz yağı görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yağı görmek mutlu günler göreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça badem yağı sürmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına inanılır.

Rüyada sıvı yağın döküldüğünü görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments