Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz yağı görmek

Rüyada domuz yağı görmek

Rüyada domuz yağı görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ona emek vereceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz yağı gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada domuz yağı görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada domuz yağı yemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan yağı yemek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet eder.

Rüyada çiçek yağı görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada makine yağı görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada iç yağı görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada karın yağışını izlemek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada motor yağı görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments