Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ kavurmak

Rüyada yağ kavurmak

Rüyada yağ kavurmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağ kavurmak gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada yağ kavurmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadayıf kavurmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada fıstık kavurmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et kavurmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yağda soğan kavurmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hep dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un helvası kavurmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı kavurmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Rüyada irmik helvası kavurmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments