Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani meyve yemek

Rüyada yabani meyve yemek

Rüyada yabani meyve yemek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş hayatının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani meyve yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada yabani meyve yemek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işarettir.

Rüyada yabani meyve görmek hastalıklara şifa bulunacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada yabani hayvan eti yemek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir sebeple çok zarar göreceğine, markasını duyuracağına işaret eder.

Rüyada yabani kurt görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada yabani keçi görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada yabani hayvan avlamak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada yabani kaz yakalamak bir konuda destek alacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani arı görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments