Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani kurt görmek

Rüyada yabani kurt görmek

Rüyada yabani kurt görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, parasının ve malının artacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani kurt gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada yabani kurt görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Rüyada yabani hayvan görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada yabani güvercin tutmak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet eder.

Rüyada yabani tavşan görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yabani meyve yemek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet eder.

Rüyada yabani köpek görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Rüyada yabani atlar görmek nasibin bollaşacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani at görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments