Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani at görmek

Rüyada yabani at görmek

Rüyada yabani at görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kısa sürede başarısının artacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani at gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz.

Rüyada yabani atlar görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada yabani at görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada yabani hayvanları görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yabani hayvan öldürmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani tavşan görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, iş sahibi olunacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yabani ot temizlemek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabani kaz görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, şansızlığın kırılacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulur.

Rüyada yabani çilek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments