Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yerde olmak

Rüyada yabancı yerde olmak

Rüyada yabancı yerde olmak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, endişelerini silip atacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yabancı yerde olmak gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada yabancı yerde kaybolmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı yerde olduğunu görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada kendini yabancı yerde görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yerde olduğunu görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir yerde kaybolmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, her şeyin yenileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bir yerde olmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yabancı yerde gezmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, helal lokmalar yiyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada yabancı yerde olmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments