Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı uyruklu kadın gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı uyruklu insanlar görmek ruhlarına mevlit okutacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yabancı uyruklu adam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek maneviyatının çökeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu erkek görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kadına sarılmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments