Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadına sarılmak

Rüyada yabancı kadına sarılmak

Rüyada yabancı kadına sarılmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yabancı kadına sarılmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle sarılmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancıya sarılmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle sarılmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğe sarılmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı adama sarılmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments