Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı uyruklu asker görmek

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yabancı uyruklu asker gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı uyruklu adam görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Rüyada yabancı uyruklu insanlar görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yüklü siparişler alacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı uyruklu erkek görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada yabancı askerden kaçmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments