Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metal para almak

Rüyada metal para almak

Rüyada metal para almak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına inanılır.

Rüyada metal para almak gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada metal bozuk para görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada metal para görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çıkış yolları bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı metal para görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada metal para yemek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet eder.

Rüyada metal para toplamak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kimden akıl soracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalettir.

Rüyada yerden metal para toplamak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada metal para almak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birinden metal para almak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments