Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski metal para görmek

Rüyada eski metal para görmek

Rüyada eski metal para görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, bir araya geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski metal para gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eski metal para görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, isteklerini yerine geleceğine inanılır.

Rüyada metal para almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde metal para bulmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada metal para toplamak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı metal para görmek makam ve rızık sağlayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada birinden metal para almak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada metal para yemek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada metal bozuk para görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments