Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kızla öpüşmek

Rüyada yabancı kızla öpüşmek

Rüyada yabancı kızla öpüşmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada yabancı kızla tanışmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kızı öpmek refah düzeyinin yükseleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kızla öpüşmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kızla konuşmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada yabancı bir kızla öpüşmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, diplomalı kimse olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kızla konuşmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments