Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadınla yatmak

Rüyada yabancı kadınla yatmak

Rüyada yabancı kadınla yatmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kötü karakterli bir kadına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadınla yatmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, imkânların günden güne azalacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yabancıyla yatmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı evde yatmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkekle yatmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle yatmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, rızkının sonsuz olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments