Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekle yatmak

Rüyada yabancı erkekle yatmak

Rüyada yabancı erkekle yatmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yabancı erkekle yatmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle yatakta yatmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancıyla yatmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, korkularını yeneceğine yorulur.

Rüyada yabancı evde yatmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı biriyle yatmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kalp kırıklığı olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı kadınla yatmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments