Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadınla öpüşmek

Rüyada yabancı kadınla öpüşmek

Rüyada yabancı kadınla öpüşmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, iş kaybı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yabancı kadın görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadın görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir kadın görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı kadın öpmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments