Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkeğe sarılmak

Rüyada yabancı erkeğe sarılmak

Rüyada yabancı erkeğe sarılmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yabancı bir erkekle sarılmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkekle sarılmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkeğe sarılmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir kadına sarılmak kederinin dağılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada yabancıya sarılmak geleceğinin de umut vadedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine inanılır.

Rüyada yabancı adama sarılmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkege sarılmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments