Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancıya sarılmak

Rüyada yabancıya sarılmak

Rüyada yabancıya sarılmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada yabancıya sarılmak gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada yabancı kadına sarılmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yabancı biriyle sarılmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkeğin sarıldığını görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir adama sarılmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı adama sarılmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir erkege sarılmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada yabancı birine sarılmak iyi zamanlar geçireceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle sarılmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments