Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı eve taşınmak

Rüyada yabancı eve taşınmak

Rüyada yabancı eve taşınmak parasız kalacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, el açmayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı eve taşınmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı eve taşınmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski oturduğun eve taşınmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine alamet eder.

Rüyada aynı eve taşınmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli eve taşınmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada evden taşınmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok odalı eve taşınmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir eve taşındığını görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments