Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekle öpüşmek

Rüyada yabancı erkekle öpüşmek

Rüyada yabancı erkekle öpüşmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, endişelerinden kurtulacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, mesleğine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir, iletişim ağınızı genişletebilir veya geleceğinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yabancı erkek misafir görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkekle evlenmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle öpüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekler görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, afiyette ve keyifte olacağına işaret eder.

Rüyada iki yabancı erkek görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkek bebek emzirmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine inanılır.

Rüyada yabancı erkek görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işinden uzaklaşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalettir.

Rüyada yabancı iki erkek görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments