Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yabancı erkek görmek

Rüyada iki yabancı erkek görmek

Rüyada iki yabancı erkek görmek hem eğleneceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki yabancı erkek gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Rüyada yabancı erkekle konuşmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yoksulluğa, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle beraber olmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkeğin öptüğünü görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada evde yabancı erkek görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle gezmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir erkeği görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Rüyada yabancı erkekle sarılmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments