Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekle evlenmek

Rüyada yabancı erkekle evlenmek

Rüyada yabancı erkekle evlenmek çok güzel günler geçireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, artık daha dikkatli davranacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yabancı erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada yabancı erkekle evlenmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada yabancıyla evlenmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, evini ve ailesini unutacağına işaret eder.

Rüyada yabancı biriyle evlenmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yabancı birinin evlendiğini görmek düşmanını alt edeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret eder.

Rüyada yabancı adamla evlenmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments